Testimonials

Joan, was great to work with. She has a great spirit, and was making the right efforts to meet her goals.

Sharon Shani Gurman, Co-founder & GM (Netherlands), OmniGal (colleague)

Joan heeft mede het succes bepaald van de Meet & Greet voor het Programma Bouwen met Groen en Glas. Haar inlevingsvermogen in combinatie met haar pro-actieve houding en enthousiasme maken haar tot een ideale event-manager. Wij zullen dan ook vaker met Joan samenwerken in de toekomst.
Emile Quanjel, Programmamaker Bouwen met Groen en Glas 2.0, Stichting Living Daylights (business partner)

Joan ken ik jaren als een goede vriendin met veel kracht, doorzettingsvermogen, communicatief sterk, hart voor de zaak en lef. Ze is een 100% aandachtsvolle sparringspartner die altijd met nieuwe ideeen komt die inspireren en motiveren om zaken anders te organiseren zowel in mijn werk als prive. Daarnaast heeft ze binnen no time goede oplossingen voor problemen en weet ze alles naar het positieve te draaien waardoor er ineens alleen maar mogelijkheden zijn.. Ze kan snel helderheid en duidelijkheid krijgen over zaken en deinst niet terug als het even moeilijk wordt. Een prachtvrouw!
Lilian Huizingh, Eigenaar, Soulspirit, praktijk voor bewustwording & heling (business partner)

Joan heeft tijdelijk voor Uselab BV gewerkt als Office- & Traffic Manager. In een zeer korte tijd heeft ze zich heel diverse werkzaamheden erg snel eigen gemaakt. Ze ging daarbij zelfstandig, doortastend en doelgericht te werk. Daarnaast is Joan gewoon een gezellige collega met een goed gevoel voor humor. Wij waren erg blij met haar(inzet)en bevelen haar absoluut aan!
W. Arts Directeur/oprichter Uselab BV
Joan was binnen enkele dagen ingewerkt en het was zo fijn na 5 maanden zwangerschapsverlof te merken dat al het werk is opgeruimd, alle oude zaken netjes en correct zijn afgehandeld en ik weer vloeiend verder mijn functie kon uitvoeren, ik kan Joan van harte aanbevelen.
Marjolein Gieling Office- & Traffic Manager Uselab B.V.